Videocontent in het 'nieuwe normaal'

Wat in deze tijden niemand mist, is het gebrek aan beenruimte in het vliegtuig. Het kan, maar comfortabel is anders. Het vliegtuigstoel gevoel beschrijft goed, hoe wij als team opgevouwen in de bedrijfsbus hebben gezeten de afgelopen jaren. Dat probleem is voorlopig niet meer aan de orde. Want ook wij moeten anders werken om op een verantwoorde manier om te gaan met ieders gezondheid om zo jullie videocontent te blijven maken.

In de goeie oude tijd, wat nu zo’n twee maanden gelden is, namen we gemiddeld acht weken de tijd voor een project. Niet dat we zeven van de acht weken aan het nietsnutten waren, zeker niet. In die acht weken werken we niet fulltime aan het project maar juist aan meerdere tegelijkertijd.

 

Anders. Werken.

Nu de economie bijna tot stilstand gekomen en wij veel bestaande projecten hebben afgerond, zijn we na gaan denken hoe wij projecten anders kunnen invullen. Tijdens én na Corona. Afstand houden is productietechnisch niet zo zeer een probleem. Daarvoor hebben we verschillende lenzen. En zoals je de laatste tijd in het nieuws veel ziet, hengels voor de microfoon. We gaan werken in kleinere teams, niet alleen omdat dit verstandig is wat betreft de richtlijnen van het RIVM, maar ook voor onze flexibiliteit. We hebben de apparatuur om op dezelfde dag, op meerdere plekken tegelijk te draaien. En waarom zouden we dat dan niet doen?

We kunnen gelukkig terugvallen op onze ervaring én creativiteit, om in de anderhalve meter economie mee te draaien. Videocontent is en blijft belangrijk. Al zal de reclamemarkt er iets anders uit gaan zien, hoeft dit niet per se slecht te zijn.

Het moet sneller en effectiever. Zonder daarbij op het creatieve vlak in te leveren. Dat gaan wij de aankomende tijd proberen waar te maken.

 

Fascinatie

Recentelijk hebben we voor het eerst sinds het begin van de coronacrisis weer nieuw materiaal gedraaid. Ik mag dan geen essentieel beroep hebben, maar wel een ontzettend mooi beroep. Ik kwam op veel verschillende locaties voor opnames en heb veel indrukken opgedaan van diverse beroepen. Straks zal het op een grotere afstand zijn, maar dat maakt mijn werk niet minder leuk.

 

Lees meer over hoe wij werken in onze blogs.

OVER MSTRWRK

CONTACT

Pluto 13
8448 CM Heerenveen

mail@mstrwrk.studio