Over ons

Wij zijn scherpzinnig en hebben lef

Voor het maken van een animatie is op zich geen lef nodig. Maar in het maken van keuzes die flink afwijken van het bekende: dáár is wel lef voor nodig. Verwacht bij ons daarom gerust onverwachte invalshoeken. We willen nu eenmaal het beste voor de kijker: dat belang staat altijd voorop. Het doel van de opdrachtgever behalen doen we volgens ónze inzichten en vakmanschap. Én de drive om dingen te doen die niemand anders durft te doen.

>

>

We werken vanuit speelse nieuwsgierigheid

Zonder nieuwsgierigheid ontdek je geen nieuwe wegen. Daarom gaan we het liefst elke dag opnieuw op ontdekkingsreis. Nieuwsgierig naar onze opdrachtgevers, maar vooral naar het 'waarom'. Je kunt verhalen alleen laten leven als je ze daadwerkelijk begrijpt en gepakt wordt door de betekenis ervan.

Onze nieuwsgierigheid vertaalt zich naar nieuwe werelden en onbevooroordeeld spelen met kleur, idee, vorm en verhaal. Eigenlijk spelen net als vroeger. Dat maakt het maken van animaties dan ook het leukste vak op aarde is.

>

>

We werken op basis van afspraken en vertrouwen

Als Fries bedrijf doen wij niet aan loze beloften maar schetsen we altijd een realistisch beeld van wat je wanneer mag verwachten. Dáár kan je op vertrouwen. Vraag het gerust aan onze opdrachtgevers. 

>

>

Wil je samenwerken met MSTRWRK? Bel of mail ons. Wij kijken naar je uit!

OVER MSTRWRK

CONTACT

Pluto 13
8448 CM Heerenveen

mail@mstrwrk.studio

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw