ELEQ

ELEQ

Mastering Electricity. Dat is de pay-off van ELEQ en vertelt in twee woorden waar ze voor staan en wat ze doen. Namelijk het beheersen en controleren van elektriciteit. ELEQ ontwikkelt en produceert transformatoren, aansluitkasten, omvormers en meters vanuit Steenwijk en het Duitse Kerpen. Deze worden over de gehele wereld gedistribueerd.

Voor het vijfde opeenvolgende jaar krijgen we het vertrouwen een aantal losse cases en een jaarafsluiting (zie video) te ontwikkelen. De jaarafsluiting laat de drie meest aansprekende projecten van dat jaar voorbij komen. Ook wordt er even stilgestaan bij de viering van het 75 jarig bestaan van het bedrijf.

>

Peter over deze case

Heerlijk om je vast te bijten in (voor ons) onbekende processen en technieken. De uitdaging om zo goed mogelijk deze drie projecten eigen te maken, is iets waar we veel energie uit halen. Of anders gezegd; het moment waarop het lukt complexe technieken terug te brengen naar de essentie. We zijn daarnaast opzoek gegaan naar een nieuwe herkenbare stijl. De fluorescerende kleuren werken goed als metafoor voor elektriciteit. Terwijl ook licht en daglicht een podium krijgt. Vul dat aan met 3D objecten en je krijgt een mooi stukje teamwork.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

credits

Creative Director
Peter Sinnige

Storyline & Copywriting
Peter Sinnige
Falko Dijkstra

Storyboard
Falko Dijkstra

Design
Falko Dijkstra

Animation
Falko Dijkstra

3D
Falko Dijkstra
Jurian Gerard

Sound Design
Jurian Gerard

Ook interessant

OVER MSTRWRK

CONTACT

Pluto 13
8448 CM Heerenveen

mail@mstrwrk.studio