SNN

SNN

Het SNN is één van de belangrijkste subsidieverstrekkers in Noord-Nederland. Aan het verstrekken van subsidies zitten vaak veel regels vast. Want wanneer kom je in aanmerking? En hoe werkt een juiste declaratie? Veel vragen, waarbij het SNN het de ondernemer zo eenvoudig mogelijk wil maken.

>

De opdracht

Het uitleggen van een regeling omtrent een subsidie of hoe je op een juiste manier een declaratie indient. Het zijn cases om je in vast te bijten. Wij helpen het SNN met het vertalen van de regeling, het aanvraagproces en declaratieprocedures, zodat de ondernemer weet waar hij of zij aan toe is. Meerdere animaties die volgens een door ons opgezet format geproduceerd worden. De kaders; eenvoud in vormgeving, animatie en verhaal, met een vleugje innovatie. Kaders om seriematig te werken vanuit een beperkt budget.

>

Peter over deze case

Een uitleganimatie als deze bewijst dat eenvoud ook stijlvol kan zijn. Door anders naar bestaande elementen te kijken, op een innovatieve manier, ontstaat er een kastje die niet eerder is vormgegeven. Een laptop welke niet eerder geproduceerd is en een uitvinding die nog niet bestaat. Heerlijk om je fantasie de vrije loop te laten. Een eenmaal ontwikkelde stijl is erg interessant voor vervolganimaties. Een vervolganimatie binnen deze serie is 30 % goedkoper te produceren, dan een animatie waarbij de creatieve kaders nog bedacht moeten worden.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

credits

Creative Director
Peter Sinnige

Storyline & Copywriting
Peter Sinnige
Falko Dijkstra

Storyboard
Falko Dijkstra

Design
Falko Dijkstra

Animation
Falko Dijkstra

Sound Design
Jurian Gerard

Ook interessant

OVER MSTRWRK

CONTACT

Pluto 13
8448 CM Heerenveen

mail@mstrwrk.studio