Samen Circulair

Samen Circulair is een initiatief van partijen als Omrin, SC Heerenveen, Ausnutria en Jorritsma Bouw. Samen met nog een aantal bedrijven slaan ze de handen in één en vormen ze de kartrekker in Zuid-Friesland als het gaat om het creëren van een volledige circulaire en duurzame economie.

Een bijzondere productie voor de regio. Daarom kreeg Arjen de Boer, regelmatig te horen en te zien bij de regionale omroep, de eer om deze animatie in te spreken.

Het idee dat wij nu een spreekwoordelijk circulair steentje bijdragen door deze animatie, geeft absoluut voldoening. Een leuk traject met dank aan Hunter Select voor de introductie en begeleiding tijdens het productieproces.

Een heel gaaf project met onze partner Studio Jente: een serie animaties over de verschillende soorten incassotrajecten. Een incassotraject kan erg oplopen, wanneer je niet begrijpt wat er gevraagd wordt. De voldoening bij deze animaties zit hem niet alleen in mooie producten voor de opdrachtgever, maar meer nog in het mogelijk maken dat statushouders en laaggeletterden al bij de eerste stap begrijpen wat de bedoeling is.

Uiteindelijk bestaat deze serie uit vier animaties. Verteld in het Engels en Nederlands en ondertiteld in meerdere talen, zoals het Turks, Arabisch en Spaans.

Wel eens nagedacht over meubels huren? Als je tijdelijk een leeg onderkomen betrekt, stelt KeyPro deze volledig voor je samen. Dat kan ook gaan om behoorlijke aantallen. Met name interessant voor Expats en tijdelijke projecten. En het mooie is; wanneer de bewoning erop zit, halen ze ook alles weer op.

KeyPro heeft ons gevraagd om hen te helpen met het uitleggen van het concept, verpakt in een commercial voor met name LinkedIn. Het platform waar de doelgroep zich bevindt. De animatie wordt dan ook commercieel geadverteerd.

Bodemdaling kan voor flink wat schade in en aan je woning zorgen. Scheuren in de muren of kozijnen, klemmende deuren. Het lijkt eerst wel mee te vallen, maar wanneer je niet ingrijpt wordt het al snel erger.

Voor BHP Funderingsherstel hebben we een aantal uitleganimaties geproduceerd die je laten zien welke oplossingen BHP Funderingsherstel bieden om je woning weer veilig te maken.

Na geslaagde animaties voor de lectoraten Orgnisatieontwerp en -verandering en Human Capital, was het nu de beurt aan New Business en ICT. Ineens ging het gesprek over techniek en innovatie. Er is veel kennis op het gebied van nieuwe technologieën en toepassingen dat het bedrijfsleven hiervan zou moeten kunnen profiteren. Dat kan ook, wanneer men gaat samenwerken met de studenten binnen dit lectoraat. Deze animatie laat in korte tijd zien waar je aan moet denken en waarom het waardevol is voor een organisatie die rondloopt met een aansluitend vraagstuk.

Bijzonder aan deze animatie is dat het in 60 frames per seconde is opgezet (60 plaatjes per seconde). Dat is een keer zoveel dan de animaties die ook op ons portfolio te zien zijn. De bewegingen ogen hierdoor vloeiender, wat bijdraagt aan het innoverend karakter van de animatie.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

In Nederland willen we dat in 2050 alle woningen aardgasvrij zijn.
In de wijk Gorecht Noord, Hoogezand willen ze dat niet afwachten en heeft Gasvrij Gorecht MSTRWRK Animatiestudio benaderd. Het resultaat is de animatie 'Gasvrij Gorecht' die laat zien hoe de wijk aardgasvrij kan worden en hoe bewoners hiervan kunnen profiteren. Het is een mooi voorbeeld van hoe animatie kan worden gebruikt om complexe ideeën op een toegankelijke manier te communiceren. Wij zijn erg blij met het resultaat en hopen dat het bijdraagt aan het verduurzamen van Gorecht.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

Vonc Communicatie heeft ons benaderd om hen bij te staan bij de communicatie over de ingrijpende veranderingen rondom de zuidelijke ringweg van Groningen. Eén van de grootste en complexe projecten is de aanleg van het nieuwe Julianaplein. Dit gaat in verschillende fases om te zorgen dat het verkeer er zo weinig mogelijk hinder van heeft.

Complexe werkzaamheden zo eenvoudig mogelijk uitleggen is de mooiste uitdaging die er is. Omdat het resultaat ineens begrijpbaar wordt voor een ieder. In weze leggen wij de verbinding tussen geïnteresseerden en engineering. Nogmaals dank aan Vonc dat zij deze taak aan ons hebben toevertrouwd.

Managed hosting is niet anders dan hosting waarbij je je geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid, back-up en eventuele calamiteiten. LinQhost regelt dit voor je.

De huisstijl is omgezet naar een witte omgeving gecombineerd met lichte gradiënt en reflecties, zodat er een high-tech stijl ontstaat. Om veel elementen wit te houden zijn we outlines gaan gebruiken. Het werken met outlines is een leuke uitdaging tijdens het animeren. Vooral met karakters kan het erg ingewikkeld worden. Om onnodig complexe karakter rigs te voorkomen, zijn sommige scènes frame-by-frame geanimeerd.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

Mastering Electricity. Dat is de pay-off van ELEQ en vertelt in twee woorden waar ze voor staan en wat ze doen. Namelijk het beheersen en controleren van elektriciteit. ELEQ ontwikkelt en produceert transformatoren, aansluitkasten, omvormers en meters vanuit Steenwijk en het Duitse Kerpen. Deze worden over de gehele wereld gedistribueerd.

Voor het vijfde opeenvolgende jaar krijgen we het vertrouwen een aantal losse cases en een jaarafsluiting (zie video) te ontwikkelen. De jaarafsluiting laat de drie meest aansprekende projecten van dat jaar voorbij komen. Ook wordt er even stilgestaan bij de viering van het 75 jarig bestaan van het bedrijf.

>

Peter over deze case

Heerlijk om je vast te bijten in (voor ons) onbekende processen en technieken. De uitdaging om zo goed mogelijk deze drie projecten eigen te maken, is iets waar we veel energie uit halen. Of anders gezegd; het moment waarop het lukt complexe technieken terug te brengen naar de essentie. We zijn daarnaast opzoek gegaan naar een nieuwe herkenbare stijl. De fluorescerende kleuren werken goed als metafoor voor elektriciteit. Terwijl ook licht en daglicht een podium krijgt. Vul dat aan met 3D objecten en je krijgt een mooi stukje teamwork.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

Met de Hubtaxi reis je vanaf je woning naar een hub. Daar stap je over op het openbaar vervoer. Zo wordt voor iedereen het openbaar vervoer bereikbaar. Ook als er geen bushalte in de buurt is. Als onderdeel van de campagne ‘Haal je OV-reis dichterbij!’ heeft Vonc ons benaderd om een animatievideo en een pre-roll* te ontwikkelen. Deze leuke en mooie samenwerking resulteert in een productie waar we met recht trots op zijn.

>
*) Een pre-roll is een korte advertentievideo die YouTube afspeelt voordat de daadwerkelijke video begint.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

OVER MSTRWRK

CONTACT

Pluto 13
8448 CM Heerenveen

mail@mstrwrk.studio