Taal Werkt!

Ons hart gaat altijd sneller kloppen als we iets voor de maatschappij kunnen betekenen. De opdracht om deze animatie te ontwikkelen past helemaal in dat rijtje. Wat een bijzonder mooi project is dit!

Laaggeletterdheid is soms zonder dat je het door hebt onderdeel van de werkvloer. In Nederland heeft 1 op de 6 mensen moeite met basisvaardigheden als taal, rekenen en digitale zaken. VNO-NCW MKB Noord ondersteunt met het project Taal Werkt! werkgevers die de geletterdheid van hun werknemers wil verbeteren.

Deze animatie is ontwikkeld om werkgevers hier meer bewust van te maken. Bij een presentatie, of in foldermateriaal, start je met het inscannen van de QR code en je komt terecht bij de animatie.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

Hoe voedingssupplementen bij kunnen dragen aan het behouden van een goede gezondheid is niet voor iedereen even duidelijk. Er zijn veel verschillende soorten, merken en vooral prijzen. Wat is het verschil tussen een goedkoop supplement en een Vitakruid supplement? Om de meerwaarde van een Vitakruid supplement uit te leggen is animatie het ideale middel. Dit heeft geresulteerd in een serie productvideo's en Instagram stories die heel gericht ingezet worden.

Videomarketing

De categorievideo's en productvideo's hebben ieder ook kleinere snippets van 10 seconden. Ideaal om mee te adverteren en organisch in te zetten in stories op verschillende media. Onderzoek door Vitakruid toont aan dat de advertenties hun werk doen. Waarschijnlijk omdat deze opvallen tussen de overige stories binnen je social media. In dit artikel gaan we dieper in op animatie als tool voor je social video marketing.

Bekijk hier de 10 seconden variant:

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

Samen Circulair is een initiatief van partijen als Omrin, SC Heerenveen, Ausnutria en Jorritsma Bouw. Samen met nog een aantal bedrijven slaan ze de handen in één en vormen ze de kartrekker in Zuid-Friesland als het gaat om het creëren van een volledige circulaire en duurzame economie.

Een bijzondere productie voor de regio. Daarom kreeg Arjen de Boer, regelmatig te horen en te zien bij de regionale omroep, de eer om deze animatie in te spreken.

Het idee dat wij nu een spreekwoordelijk circulair steentje bijdragen door deze animatie, geeft absoluut voldoening. Een leuk traject met dank aan Hunter Select voor de introductie en begeleiding tijdens het productieproces.

Een heel gaaf project met onze partner Studio Jente: een serie animaties over de verschillende soorten incassotrajecten. Een incassotraject kan erg oplopen, wanneer je niet begrijpt wat er gevraagd wordt. De voldoening bij deze animaties zit hem niet alleen in mooie producten voor de opdrachtgever, maar meer nog in het mogelijk maken dat statushouders en laaggeletterden al bij de eerste stap begrijpen wat de bedoeling is.

Uiteindelijk bestaat deze serie uit vier animaties. Verteld in het Engels en Nederlands en ondertiteld in meerdere talen, zoals het Turks, Arabisch en Spaans.

Wel eens nagedacht over meubels huren? Als je tijdelijk een leeg onderkomen betrekt, stelt KeyPro deze volledig voor je samen. Dat kan ook gaan om behoorlijke aantallen. Met name interessant voor Expats en tijdelijke projecten. En het mooie is; wanneer de bewoning erop zit, halen ze ook alles weer op.

KeyPro heeft ons gevraagd om hen te helpen met het uitleggen van het concept, verpakt in een commercial voor met name LinkedIn. Het platform waar de doelgroep zich bevindt. De animatie wordt dan ook commercieel geadverteerd.

Bodemdaling kan voor flink wat schade in en aan je woning zorgen. Scheuren in de muren of kozijnen, klemmende deuren. Het lijkt eerst wel mee te vallen, maar wanneer je niet ingrijpt wordt het al snel erger.

Voor BHP Funderingsherstel hebben we een aantal uitleganimaties geproduceerd die je laten zien welke oplossingen BHP Funderingsherstel bieden om je woning weer veilig te maken.

Het transport en de logistiek van auto's over meerdere grenzen vergt veel papierwerk. Vinturas heeft een platform ontwikkeld waarbij voertuiginformatie eenvoudig te traceren en te delen is. De basis hiervoor vormt de blockchain techniek. Hierdoor wordt het risico op fraude verminderd. Uiteindelijk heeft iedere stakeholder in de keten er baat bij. Nu nog uitleggen hoe het werkt en hoe het voor je werkt als stakeholder.

Een puzzel als deze komen we zelden tegen, maar de kick is des te groter wanneer het lukt om de complexiteit van een case om te zetten in een animatie als deze. Fris, to the point en begrijpbaar. Erg interessant om hier je helemaal onder te dompelen in deze materie. Uiteindelijk was dit één van de vijf animaties die ontwikkeld zijn.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

In Nederland willen we dat in 2050 alle woningen aardgasvrij zijn.
In de wijk Gorecht Noord, Hoogezand willen ze dat niet afwachten en heeft Gasvrij Gorecht MSTRWRK Animatiestudio benaderd. Het resultaat is de animatie 'Gasvrij Gorecht' die laat zien hoe de wijk aardgasvrij kan worden en hoe bewoners hiervan kunnen profiteren. Het is een mooi voorbeeld van hoe animatie kan worden gebruikt om complexe ideeën op een toegankelijke manier te communiceren. Wij zijn erg blij met het resultaat en hopen dat het bijdraagt aan het verduurzamen van Gorecht.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

Vonc Communicatie heeft ons benaderd om hen bij te staan bij de communicatie over de ingrijpende veranderingen rondom de zuidelijke ringweg van Groningen. Eén van de grootste en complexe projecten is de aanleg van het nieuwe Julianaplein. Dit gaat in verschillende fases om te zorgen dat het verkeer er zo weinig mogelijk hinder van heeft.

Complexe werkzaamheden zo eenvoudig mogelijk uitleggen is de mooiste uitdaging die er is. Omdat het resultaat ineens begrijpbaar wordt voor een ieder. In weze leggen wij de verbinding tussen geïnteresseerden en engineering. Nogmaals dank aan Vonc dat zij deze taak aan ons hebben toevertrouwd.

Na geslaagde animaties voor de lectoraten Orgnisatieontwerp en -verandering en Human Capital, was het nu de beurt aan New Business en ICT. Ineens ging het gesprek over techniek en innovatie. Er is veel kennis op het gebied van nieuwe technologieën en toepassingen dat het bedrijfsleven hiervan zou moeten kunnen profiteren. Dat kan ook, wanneer men gaat samenwerken met de studenten binnen dit lectoraat. Deze animatie laat in korte tijd zien waar je aan moet denken en waarom het waardevol is voor een organisatie die rondloopt met een aansluitend vraagstuk.

Bijzonder aan deze animatie is dat het in 60 frames per seconde is opgezet (60 plaatjes per seconde). Dat is een keer zoveel dan de animaties die ook op ons portfolio te zien zijn. De bewegingen ogen hierdoor vloeiender, wat bijdraagt aan het innoverend karakter van de animatie.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

OVER MSTRWRK

CONTACT

Pluto 13
8448 CM Heerenveen

mail@mstrwrk.studio

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw