Fokker Aerostructures

Fokker Aerostructures

Fokker Aerostructures, onderdeel van GKN/Fokker, is een restant van het voormalige Fokker Aircraft. Ze bouwen geen complete vliegtuigen meer maar ontwikkelen en produceren onderdelen voor de commerciële luchtvaart. Waaronder voor Airbus en Boeing. Maar ook voor de defensie-industrie, zoals bijvoorbeeld de JSF.

>

De opdracht

Het vooropgestelde doel van de uitleganimatie was om te laten zien hoe efficiënt Fokker bepaalde panelen kan produceren. De animatie laat zien dat het een geautomatiseerd en 'lean' proces is. Om beter tot de verbeelding te spreken voor de doelgroep, hebben we ervoor gekozen om alleen elementen in beeld te brengen die belangrijk zijn voor het verhaal. En niet zozeer de machines die dit mogelijk maken.

>

Ype over deze case

Het bijzondere aan deze case was dat we een toekomstig productieproces in beeld gingen brengen, die dus nog niet bestond. Voordat we daadwerkelijk gingen bouwen aan de animatie zijn er een aantal gesprekken gevoerd met twee gepassioneerde Fokker medewerkers. Dit om het productieproces tot in de puntjes te doorgronden. Echt gaaf om voor een bedrijf met zo'n rijke historie te mogen werken!

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

credits

Creative Director
Peter Sinnige

Storyline & Storyboard
Peter Sinnige

2D Design & Animation
Matthias Maaskant

3D Modeling & Animation
Mark Reijrink

Sound Design
Jurian Gerard

Ook interessant

OVER MSTRWRK

CONTACT

Pluto 13
8448 CM Heerenveen

mail@mstrwrk.studio