Groningen Onderwijsinnovatie

Groningen Onderwijsinnovatie

De stad Groningen heeft een landelijke uitstraling. Het is de grootste stad van het noorden en van oudsher een echte Hanzestad. Een stad waar veel handel gedreven werd. Tegenwoordig staat Groningen vooral te boek als studentenstad. Het is dan ook niet verwonderlijk dat men veel waarde hecht aan onderwijsinnovatie. De gemeente heeft de taak om te zorgen dat deze stad landelijk op het gebied van onderwijsinnovatie een rol van betekenis blijft spelen.

>

De opdracht

Groningen: dé onderwijs- en innovatiestad van Nederland. Het klinkt erg goed, maar hoe zet je dit kracht bij? Ons is gevraagd om van de, nog in de kinderschoenen staande, nieuwe visie een helder en beknopte animatie te maken, zodat we bestuurders (ook landelijk), studenten en docenten een kijkje kunnen geven in de toekomst.

>

Peter over deze case

Het moeilijke aan deze opdracht was dat een visie of strategie vaak nog geen feitelijkheden bezit. Je bent geneigd om concrete voorbeelden te noemen en dieper de praktijk in te duiken. Terwijl je daarmee juist veel zaken onderbelicht laat. Uiteindelijk is het ons gelukt om van een visie in ontwikkeling een tastbaar helder en laagdrempelig verhaal te maken. Volgens mij mogen we daar best trots op zijn.

Op deze pagina vind je verschillende cases waarin wij onze expertise met veel plezier hebben toegepast.

credits

Creative Director
Peter Sinnige

Storyline & Copywriting
Peter Sinnige
Matthias Maaskant

Storyboard
Falko Dijkstra

Design
Falko Dijkstra

Animation
Matthias Maaskant
Falko Dijkstra

Sound Design
Jurian Gerard

Ook interessant

OVER MSTRWRK

CONTACT

Pluto 13
8448 CM Heerenveen

mail@mstrwrk.studio

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw